Meet the team

Chris Mullie

Founder

De enige echte oprichter van Barias. Hij deelt graag zijn meer dan 17 jaar ervaring met de klanten om zo een verlengstuk van hun R&D afdeling te worden. Een gedreven businessman die in het dagelijkse leven graag bezig is met zijn gezin. In het weekend kan je hem ook terugvinden op de looppiste of op het padelterrein.

Bert Tyberghien

Sales manager

Bert is dé man die de klanten graag verder helpt, hij is niet enkel sales manager maar ook relatiemanager! Vragen over oplossingen of offertes dan is Bert de juiste man. In  het weekend kan je hem terugvinden aan de rand van een basketbalveld of op zijn fiets langs de kasseistroken en heuvels in de wijde omgeving van Staden. 

Soraya Limame

HR manager

Op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil je deel uitmaken van team Barias? Dan kan je altijd terecht bij Soraya. Soraya helpt niet enkel werknemers in het begeleiden van hun job maar zorgt er ook voor dat nieuwe kandidaten zich meteen op hun gemak voelen binnen Barias.

Bert Schollier

Project leader production

Hij kent Barias beter dan zijn eigen achtertuin! Vraag hem gerust naar de automatische en manuele oplossingen die Barias kan bieden voor jouw onderneming, hij zal je graag verder helpen! Bert is onze multihead specialist! De Mont Ventoux kent hij ook als zijn broekzak, wielrennen is namelijk zijn hobby !

Thibaut Raes

Project leader logistics

Thibaut staat in voor de 24/7 logistieke service die Barias te bieden heeft! Flexibiliteit is zijn grootste kwaliteit, wat zorgt voor een soepele logistieke dienst. In het weekend vind je hem terug op Schiervelde want KSV Roeselare is de voetbalclub van zijn dromen!

Stefaan Viaene

Quality manager

Heb je vragen over de verschillende audits, duurzaamheid- en kwaliteitscertificaten die Barias te bieden heeft? Stefaan heeft hét antwoord op jouw vraag! 
In zijn vrije tijd zit hij op z’n mountainbike of maakt hij een stevige wandeling! 

Elien Persyn

Quality controller

Op zoek naar antwoorden omtrent kwaliteitscontroles? Daar kan Elien jou alles over vertellen! Haar grootste troef is betrouwbaarheid, dat komt zeer goed van pas in haar positie! Ze houdt van wielrennen en gaat fysieke uitdagingen niet uit de weg!

Virgil Man

Technical support specialist

Virgil is altijd en overal aanwezig in Barias en je kan hem altijd aanspreken voor algemene informatie. Hij is een levensechte duizendpoot die elke taak met een smile volbrengt zodat de projecten van de klanten vloeiend verlopen. Een echte familieman!