Kwaliteit en duurzaamheid

Barias is gespecialiseerd in het tailor-made (her)verpakken voor voedingsproducenten, zowel manueel, geautomatiseerd als een mix van beide.

Kwaliteit en duurzaamheid

The Secret of Success

Duurzaam ondernemen zit in ons bloed. Bij Barias streven we ernaar om alles uit te voeren op het hoogste niveau. Om hierin succesvol te zijn stellen we de best opgeleide mensen aan, doen we beroep op ons state-of-the-art machinepark en zijn we in het bezit van alle nodige certificaten. 

BRC

Met het BRC label garanderen wij dat we aan de eisen van het voedselveiligheidssysteem voldoen

asc & MSC lABEL

Met het ASC en MSC label garanderen wij de verpakte vis duurzaam en met respect voor de milieustandaard te verpakken

BIO-CERTIFICERING

Bij Barias kunnen we de voedingsketen van jouw product ook tijdens het verpakken en stockeren verzekeren.

IFS

Dit label garandeert dat de voeding ook tijdens het verpakken en stockeren voldoet aan de internationale voedselveiligheid. 

TESCO CERTIFICERING

Barias voldoet aan de strenge kwaliteitseisen van Tesco, vastgelegd in ‘Tesco’s Food Manufacturing Standard’ (TFMS) 

WALMART CERTIFICERING

Wij voldoen ook aan de kwaliteitseisen van de Amerikaanse supermarktketen Walmart

BIO
SEDEX
ASC LABEL
MSC LABEL
BRC
IFS
LEVEREN AAN TESCO
LEVEREN AAN LIDL
ERKENNINGSNUMMERS FAVV
DOUANE
FSMA
WALMART AUDIT

….

Manuele kwaliteitscontrole

Nood aan manuele kwaliteitscontrole tijdens jullie verpakkingsprocessen? Bij Barias zetten we in op zowel de meest kwaliteitsvolle machines als het opleiden van de mensen zodat de kwaliteit steeds gegarandeerd blijft tijdens de verpakkingsprocessen.


Stefaan Viaene, Quality Manager

Technische kwaliteitscontrole

Naast de permanente manuele kwaliteitscontroles zijn er ook technische kwaliteitscontroles. De verpakte goederen worden constant gewogen en ondergaan diverse quality checks.

Stefaan Viaene, Quality Manager

ERP & WMS

Materiaal informatie

Dankzij het slimme EDI programma kan informatie van de goederen gemakkelijk uitgewisseld worden tussen de klant en Barias.

inbound

Wanneer de pallets of materialen binnenkomen volgt er een pre-notificatie en een bevestiging van ontvangst van de pallets of goederen.

productie

De klant wordt tijdens het productieproces geïnformeerd over de planning, afspraken en krijgt nadien ook een uitgebreid productierapport.

outbound

Voordat de goederen naar de klant vertrekken zal er eerst een request to delivery komen waarna de goederen op vraag worden gepicked en geladen .

Logistics of the future

Het project “logistics of the future”, investeert in jouw toekomst samen met Vlaanderen en Europa. Dit via een bijdrage vanuit Vlaanderen VCF van 48.000 euro en een bijdrage vanuit de Europese Unie, het Europees Sociaal Fonds ESF van 32.000 euro.