Barias helpt jouw onderneming groeien!

Heb je te weinig ruimte, personeel of tijd? Zijn de geschikte machines niet beschikbaar? Een testrun? Of nood aan een uitwisseling over de laatste verpakkingstrends en consumentenverwachtingen? Dan is Barias dé oplossing voor jou!

Wij verpakken

Barias is gespecialiseerd in het tailor-made (her)verpakken voor voedingsproductenen, zowel manueel, geautomatiseerd als een mix van beide. Een voorbeeld hiervan is de samenwerking met Greenyard Frozen voor het co-packing van hun biologische bloemkoolrijst voor de Amerikaanse markt.

wij stockeren

Barias biedt ook een ruime stockagemogelijkheid aan in onze verschillende diepvries-, frigo en ambient magazijnen. Ben je op zoek naar een korte termijn oplossing of een structureel partnership? Dan is Barias de ideale partner!

wij ondersteunen

Bij Barias zijn de value-added services oneindig. Wij bieden zowel logistieke als administratieve ondersteuning bij jullie verpakkingsproject. Daarnaast zijn er ontelbaar veel services waardoor elk project tot een goed einde komt!

wij denken mee

Bij Barias zijn wij zowel doeners als denkers. Met meer dan 17 jaar kennis en ervaring in verschillende sectoren zijn wij het verlengstuk van de R&D afdeling van onze klanten geworden. Wij informeren de klant en zoeken samen naar de beste oplossing!