Op 10 september heeft Barias, dat voedingswaren verpakt voor producenten, de titel Bedrijf van het Jaar trots in ontvangst genomen tijdens de Roeselare Awards. Tijdens een spetterende show in de Expohallen won Barias het van vier andere Roeselaarse ondernemingen met een sterk verhaal. “Die erkenning in eigen stad doet ongelofelijk veel deugd”, zegt CEO Chris Mullie, die ook in de finale zat voor Persoonlijkheid van het Jaar.

In de Vallei van de Voeding vond Barias vruchtbare grond. Het bedrijf groeit en exporteert zelfs tot over de grote oceaan. De ondernemingszin, passie en mooie resultaten leverden een nominatie voor Bedrijf van het Jaar op bij de Roeselare Awards. Die nominatie wist Barias tijdens de awardshow op 10 september ook te verzilveren. Voor landbouwerszoon en CEO Chris Mullie is het opnieuw een mooie erkenning, na de prijs van Nationale KMO van het Jaar (UNIZO) in 2021.

“Het is een erkenning voor het harde werk van de voorbije jaren. Niet alleen voor mezelf, maar voor het volledige Barias-team. Elk van onze medewerkers maakte dit mee mogelijk. Barias zit alvast niet stil. Ook voor de komende jaren heeft het bedrijf grote ambities.”

Categories:

Tags:

Comments are closed